Принц Хари е силно ударен“ от рака на Кейт Мидълтън, докато тя

...
Принц Хари е силно ударен“ от рака на Кейт Мидълтън, докато тя
Коментари Харесай

Стана известно как принц Хари се справя с болестта на Кейт Мидълтън

Принц Хари е „ мощно ударен “ от рака на Кейт Мидълтън, докато тя и принц Уилям „ минават през пъкъла “. 

Херцогът на Съсекс дойде в Лондон през вчерашния ден, с цел да отпразнува 10-ата годишнина от Игрите Invictus. Представители на Хари обаче потвърдиха, че той няма да се срещне с татко си заради „ цялостния “ график на крал Чарлз III.

А останалата част от кралското семейство даже не възнамерява да види Хари по време на късото му посещаване във Англия, в това число Кейт Мидълтън и принц Уилям. По това време херцогът на Съсекс претърпява тежко новината за заболяването на брачната половинка на по-големия му брат, пише Fox News.

„ Хари би желал да възобнови връзката си с Кейт “, споделя Кристофър Андерсен, създател на „ Кралят: Животът на Чарлз III “.
 Принц Хари, Кейт Мидълтън и принц Уилям Принц Хари, Кейт Мидълтън и принц Уилям Снимка: Getty Images
„ Някога те бяха доста близки и Хари беше надълбоко шокиран от новината за нейната диагноза рак, за която той научи тъкмо като всички нас посредством прочувственото видео на Кейт “, добави кралският специалист.

„ За страдание, наподобява, че [принц] Уилям не желае да разреши на брат си да бъде покрай болната му брачна половинка “, счита Андерсен.
 Принц Хари, Кейт Мидълтън и принц Уилям Принц Хари, Кейт Мидълтън и принц Уилям Снимка: Getty Images
Той също по този начин означи, че има " прекалено много драма " сред двата лагера, което е провокирало " продължителна мъка от страна на всички ".

„ Шансовете даже за среща сред Хари и останалата част от кралското семейство, още по-малко за някакво помиряване, наподобяват извънредно дребни “, споделя кралският създател.

Превод: GlasNews
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР